Contact Ons

Wil jij weten welke auto het beste bij jou past?

AutoCrew - vertrouwde kwaliteit voor een betaalbare prijs

AutoCrew levert auto-onderhoud op dealerniveau tegen betaalbare prijzen. Als onderdeel van Bosch werken wij veelal met de beste auto-onderdelen en apparatuur van Bosch. Net als de meeste autofabrikanten. Bij ons ben je dus altijd verzekerd van de beste kwaliteit. Maar dan met alle voordelen van jouw buurtgarage. Dat betekent, het beste onderhoud voor jouw auto, tegen betaalbare prijzen

Autocrew & Bosch: Uitstekende kwaliteit

AutoCrew is onderdeel van Bosch, ’s werelds grootste ontwikkelaar en fabrikant van auto-onderdelen. De meeste autofabrikanten maken in veel auto's gebruik van de onderdelen en componenten van Bosch. Onze technici worden regelmatig bijgeschoold door Bosch en zijn op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen. Zij weten dus écht hoe jouw auto in elkaar zit! Zij kunnen daardoor sneller dan wie ook de juiste diagnose stellen. En dat scheelt jou tijd en geld.

Wat is Bovag

BOVAG is een brancheorganisatie van ongeveer 9.000 ondernemers die zich met mobiliteit bezighouden. Bedrijven die zich hebben gespecialiseerd in personenauto’s, klassiekers, bedrijfsauto’s en trucks, tweewielers, caravans, aanhangwagens, motorenrevisie, autoverhuur en -delen, autowassen, autopoetsen, verkeersopleidingen, schadeherstelbedrijven en tankstations zijn welkom als lid. Daarnaast is BOVAG een keurmerk voor de klanten van deze bedrijven. De BOVAG-leden zorgen dat BOVAG-klanten zorgeloos kunnen genieten van hun mobiliteit. En die mobiliteit kan allerlei vormen hebben natuurlijk. Van fiets tot caravan en van auto tot scooter.

APK Keuringstation

.

Kentekenloket

.

Back to top